MEGHÍVÓ 2019.11.14. - A dolgozó nő edzésterve: az állásinterjútól a vezető pozíció megszerzéséig - Coca-Cola Magyarország szervezésében

Örömmel osztom meg veletek, hogy megtisztelő felkérésnek teszek eleget jövő csütörtökön a Coca-Cola Magyarország és a Coworkid szervezésében megrendezendő #énjövőm program felkért trénereként! Gyertek el, ha ki szeretnétek mozdulni a komfortzónátokból! A programom ideje alatt a következő vár rátok: kommunikációs gyakorlatok és mozdulatok a sikeres karrierért - állásinterjútól egészen a vezető pozíció megszerzéséig.

“HR-esként mindösszesen fél órám volt egy önéletrajz erejéig foglalkozni az álláskereső emberekkel. Úgy éreztem ennél sokkal többre lett volna szükségük ahhoz, hogy igazán ki tudják aknázni a bennük rejlő lehetőséget és úgy tudjanak karriert építeni, hogy abban a szerepben igazán jól érezzék magukat, ne csak a megélhetés miatt kelljen valami mellett dönteniük. Ehhez elengedhetetlen a jó önismeret és az önreflexió. Jó hír, hogy mindez tanulható, fejleszthető. Ebben segítem az embereket.” 

Találkozz te is Somlyai-Sipos Szilvia karrier coach-csal, aki számtalan kommunikációs tippel érkezik hozzánk jövő hét csütörtökön, hogy neked is zsebedben legyen az eszköztár a sikeres karrierért – az állásinterjútól a vezető pozíció megszerzéséig.

Regisztrálj: http://bit.ly/2Nmit8w

 

74292885_2397745370465802_6381747624290025472_o.jpg