Dolgozz magadon! x YearCompass 2017 « | » 2018 - Meghívó

Dolgozz magadon! x YearCompass 2017 « | » 2018 

Mi az a YearCompass?

A YearCompass egy mozgalom, amely segít lezárni az éved és megtervezni a következőt egy füzet segítségével. Legtöbben a hétköznapjainkat rutinok alapján éljük és ennek a rutinnak nem része az, hogy hátralépjünk és ránézzünk arra, hová tartunk, mit szeretnénk elérni. A füzet egy eszköz arra, hogy ezt a lépést megtegyük, észrevegyük az év legszebb pillanatait és levonhassuk legnagyobb tanulságait. Mindannyian álmodunk, de kevesen tervezünk. Vagy legalábbis kevesen tervezünk hatékonyan. A füzet második része abban segít, hogy az álmokból célok legyenek, a célokból pedig tettek. Az újévi fogadalom nem működik. Az évrendezés igen.

yearcompass-photo-1_1.jpg

 

A rendezvény célja:

Megismertetem veled az Évrendező füzetet, beszélünk arról hogyan és miért érdemes lezárni
 2017-es évet, valamint megtervezni 2018-at! Az Évrendező füzetet megkapod tőlem a rendezvény elején kinyomtatva és haza is viheted, majd otthon befejezed a kitöltését (akár összevetve a mögötted álló év naptárával).

Miért tartom fontosnak ezt az eseményt?

Munkám során abban segítek az embereknek, hogy kihozzák magukból a legjobbat és igazi „dolgozz magadon” emberekké váljanak. Az Évrendező füzet kitűnő eszköz arra, hogy le tudd zárni az évet és tervekkel tudj nekiállni a következő évnek, legyen szó az életed bármely területéről. A füzet segítségével nő a hatékonyságod, helyrebillen az önértékelésed és az önbizalmad is. A rendezvényen engem is megismerhetsz, így amennyiben a jövőben segítségre van szükséged már tudod, hogy kihez tudsz fordulni (tanácsadás, coaching). Arra is lesz lehetőséged, hogy a kapcsolatrendszeredet bővítsd.

Fontos tudnivalók:

Mindkét időpont megtelt! Köszönöm a jelentkezést!
A sikeresen regisztráltakat szeretettel várom!

  • 1. időpont: 2017. december 12. kedd 17:00-19:00
  • 2. időpont: 2017. december 14. csütörtök 17:00-19:00
  • Létszám: 6 fő részvételével tartom meg a rendezvényt.
  • A rendezvényen való részvétel ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel, pusztán a saját fogyasztásodat kell fizetned.
  • Jelentkezés módja: Részvételhez küldj e-mailt a következő címre: info@dolgozzmagadon.hu Figyelem, nem elég csak a Facebook eseménynél visszajelezni, az érvényes jelentkezéshez e-mailt kell küldened. Erre válaszként küldöm meg neked a pontos helyszínt (Budapesten).
  • Amire számíthatsz: Maximális figyelem, finom kávé, oldott hangulat, kellemes társaság és persze tudatosabb 2018!
  • Mindössze egy tollat kell magaddal hoznod, az Évrendező füzetet megkapod tőlem kinyomtatva a rendezvény elején!

Ne felejts el e-mailben jelentkezni és már most beírni a naptáradba az időpontot! 

Somlyai-Sipos Szilvia
HR- és karrier – tanácsadó
Life & Business Coach
dolgozzmagadon.hu
dolgozzmagadon.blog.hu
 

A Facebook eseményt itt találod.

dolgozzmagadon-yearcompass_cover_3.jpg