3 menő otthoni iroda, amit te is meg tudsz valósítani

A héten jó pár embertől hallottam, hogy a nyári lazulás után gőzerővel térnek vissza a munka világába. Már, aki vissza tud térni, mert van, aki ilyenkor hagyja el a jól megszokott irodai asztalát. Akár önszántából vagy kényszerűségből. Akad, aki úgy dönt, hogy a saját lábára áll és mostantól otthonról fog dolgozni. Már az idei nyár elején arról beszélt jó pár ismerősöm, hogy szeptemberben indítják a vállalkozásukat. Ehhez különállóan kell minimum egy asztal és egy szék, ahol fókuszáltan lehet dolgozni. A következő összeállítással nem csak azoknak az embereknek kedvezek, akik otthonról dolgoznak, hanem olyanoknak is, akik egyébként a szabadidejükben is sok időt töltenek el a gép előtt vagy másodállásban kényszerülnek a laptop elé. Neked is lehet olyan otthoni irodád, mint a Pinterest fotókon! Főként, hogy ezt a válogatást IKEA bútorokból állítottam össze. A cikk nem szponzorált, személyes indíttatású, ugyanis én is keresem a megoldást a helykihasználásra, mert a férjemmel már egymást túrjuk ki az asztaltól, annyira nem férünk el (az asztalon mindössze 3 laptopot, asztali lámpát, telefont, naptárat tartunk, na meg itt kígyózik a rengeteg kábel). Így összeszedtem pár ötletet, amelyek nekem tetszenek, praktikusak és számodra is hasznos lehet. Ha van jó tipped, akkor hozzászólásban írd meg. Nem mindegy hol dolgozol, mert az ötletek nagy része még mindig íróasztal mellett születnek. :)

6ca25fc327788bec32a8f9f49769a6d3.jpg

 Ha van még egy fölösleges asztalod, de hely híján vagy, akkor vegyél rá egy négyes Kallaxot. Így az apróságok elférnek rajta, de egy nagyobb dobozt is becsúsztathatsz a Kallax egyik fakkjába. Az asztal alá a nagyobb dolgokat tedd. Egy Lack dohányzóasztalra pedig mehet a nyomtató. Az Alex íróasztal első benyomásra nekem egy kicsit fésülködő asztalra hajaz, így ez a kialakítás inkább a nőknek kedvez.

 

a634925e6dedc03e1d5e7ae9d985afb0.jpg 

Az Alex fiókos elem nagyon hasznos, mindent el tudsz benne rejteni, amire éppen nincs szükséged. Ha nem tetszik az Aröd asztali lámpa színe, akkor te is átfújhatod mondjuk arany színűre. A Botkyrka polcról pedig nem is gondoltam volna, hogy felrakva ennyire jól néz ki. Egy fali táblát te is tegyél fel, így minden elintézendő dolog szem előtt lesz. 

9600e8af5c7840eb9173483380af3098.jpg 

Ketten vagytok? Alig fértek el? Ez az asztal biztosan megfelel majd számotokra! Ha úgy érzed, hogy kell egy kis magány, akkor ezt az álló laptop állomást tudom ajánlani. 
5b97e3619badc6959ef7db33822faef7.jpg

Gurulós-karfás szék, alap darab.  Mivel nem szellőzik a háttámla része, ezért nyáron klíma nélküli helyiségekbe nem ajánlom. Benned is felmerült már a kérdés, hogy mások hova rejtik a rengeteg kábelt? Itt most nem a beállított képekre gondolok, hanem a való életben az asztalodon kígyózó kábelekre. A problémát megoldhatod ennek a kábelvezetőnek a segítségével.

Te mit látsz, ha alaposan megnézed az íróasztalodat? Elférsz rajta? Szeretsz azon dolgozni? Ha van jó tipped, oszd meg hozzászólásban!

Somlyai-Sipos Szilvia
HR- és karrier – tanácsadó
Life & Business Coach
dolgozzmagadon.hu

dolgozz_magadon_logo_1.jpg