Rendszerezd az évedet az Éviránytű segítségével!

2015 végén találkoztam először az Éviránytűvel, akkor kitöltöttem ki és nagyon hasznos alapot adott a céljaim eléréséhez. Természetesen az ünnepek alatt újra eszembe jutott, így a kitöltése most sem maradt el. Egy olyan 20 oldalas évrendező füzetről van szó, mely segít lezárni magadban a 2016-os évet, valamint előkészíteni a 2017-es terveidet. Az Éviránytűt egy nonprofit szervezet közel 100 önkéntesen indította útjára 2012-ben. 19 nyelven érhető el és tavaly 200 000-en töltötték le.

yearcompass-photo-1.jpg

Nem csak egyedül töltheted ki, baráti társaságod vagy akár teljesen ismeretlen emberek társasága (erre az alkalomra összeszerveződve) is remek lehetőség a kitöltésre.

Miért hasznos ez neked?

Mert papírra leírva minden teljesen másként hat. A kimondott szó elszáll, de papíron szembesülni a gondolataiddal mindig más érzést ad. Gondolatot ébreszt, cselekvésre késztet. Egyre több minden eszedbe jut, kreatívabb vagy, segít a lezárásban, elengedésben és inspirál az újra tervezésben. Az élet minden területét át tudod dolgozni a füzet segítségével. Rajtad múlik, hogy mennyi időt szánsz erre és milyen alaposan/őszintén válaszolsz a kérdésekre.

Még több információ és ingyenes letöltés itt: Éviránytű

Tervekkel és lehetőségekkel teli boldog új évet kívánok minden kedves olvasómnak!

Oszd meg a cikket, a témával kapcsolatban kommentelj itt vagy a Facebookon, vagy írj az info@dolgozzmagadon.hu címre! A sértő vélemények moderálásra kerülnek.

A cikkek és tartalmak teljes mértékben a szerző saját tulajdonát képezik. Átvenni csak a szerző engedélyével és megjelölésével lehet. Fotók: Google

dolgozz_magadon_logo.jpg

Címkék: motiváció, tervek, mono