Mókuskerék teszt – Te mire helyezed a hangsúlyt az életedben?

Szerintem nem csak a karácsonyi-szilveszteri forgatagban jut eszébe az embernek, hogy az újév kezdetétől mindent másként szeretne csinálni. Az őszi, illetve a tavaszi hajtásos időszak könnyen rádöbbenthet arra, hogy nem ott tartunk, ahol valójában szeretnénk. Nem jut elég idő a családra, keveset keresünk, nem sikerült megcsípni a vágyott állást. Vajon te reálisan látod magadat, a vágyaidat és a valóságot? Gyere és végezd el ezt a tesztet! Egy papírra, két tollra és némi őszinteségre van pusztán szükséged! Neked milyen eredmény jött ki, mit érzel, hol kell még rákapcsolnod?

mokus2.jpg

A lépések:

  1. Rajzolj egy kört és oszd fel 8 egyenlő cikkelyre.
  2. Válaszd ki azt a 8 fontos területet az életedből, amelyek a legtöbbet jelentik számodra. Például: család, egészség, barátok, lélek, munka, hobbi, tanulás, jövedelem, sport, utazás.
  3. Ezt a 8 területet írd a körön kívülre.
  4. A cikkelyeket elválasztó vonalakon jelöld be 0-10-ig terjedő skálán, hogy jelen pillanatban mennyire vagy elégedett az életed ezen részével.
  5. Egy másik színnel jelezd azt is, hogy milyen szintre szeretnél eljutni.
  6. A nulla a kör középpontja, a 10-es pedig maga a kör.
  7. Ezek után kösd össze a pontokat.
  8. 2 pókháló-szerű ábrát fogsz kapni, ebből kirajzolódik, hogy az életed mely területén vagy a legtávolabb a vágyott állapottól.

Oszd meg a cikket, a témával kapcsolatban kommentelj itt vagy a Facebookon, vagy írj az info@dolgozzmagadon.hu címre! A sértő vélemények moderálásra kerülnek.

A cikkek és tartalmak teljes mértékben a szerző saját tulajdonát képezik. Átvenni csak a szerző engedélyével és megjelölésével lehet. Fotók: Google

dolgozz_magadon_logo.jpg