Melyik programozási nyelvet tanuld meg először?

Python? Java? C? C++? Javascript? C#? Ruby? PHP? Objective-C? Swift?

Ismerősen hangzik vagy totál idegen számodra?

Érdekel az informatika és szeretnél programozóként elhelyezekedni? Találtam egy nagyon szuper ábrát, mely segítségével átgondolhatod, hogy mivel is szeretnél pontosan foglalkozni! A Gyűrűk Ura szereplői ebben is segítenek! Kattints a képre a nagyításhoz, majd szavazz az általad legjobban kedvelt programozási nyelvre!

DOLGOZZ MAGADON TIPP: Tapasztalatom szerint Java, C++, C# és Objective-C fejlesztői állások vannak a legtöbbször hirdetve, ennek okán nehéz megtalálni a megfelelő szakembereket. Az egyetem elvégzésén kívül javaslom, hogy már a egyetemi évek alatt kerülj be nagy vállalatok gyakornoki programjába, sajátítsd el az angolt (ne csak a dokumentációk olvasására legyen elegendő tudásod) és képezd magad otthon is.

(Ahhoz, hogy teljes méretben lásd a képet és el tudd olvasni a feliratokat: jobb klikk--> kép megnyitása új lapon, vagy KATTINTS IDE!)

programnyelvek.png

Oszd meg a cikket, a témával kapcsolatban kommentelj itt vagy a Facebookon, vagy írj a dolgozzmagadon@gmail.com címre! A sértő vélemények moderálásra kerülnek.

A cikkek és tartalmak teljes mértékben a szerző saját tulajdonát képezik. Átvenni csak a szerző engedélyével és megjelölésével lehet. Fotók: Google

Köszönöm, hogy elolvastad, várlak vissza a jövőben is! 
Amennyiben kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségen!
Sikeres karrierépítést kívánok!

Somlyai-Sipos Szilvia
karrier coach, karrier tanácsadó
dolgozzmagadon.hu 

szilvi3_3.jpg

Karrier coachingra, tanácsadásra itt tudsz bejelentkezni.

Büszke vagyok arra, hogy ügyfeleimmel mindig sikeres üléssorozatot zártunk. Több, mint 2 éve aktívan blogolok  és több, mint 50 cikkem jelent már meg az Index.hu oldalon kiemeléssel. Tavaly előadhattam a Media Hungary Konferencián, többször meghívtak rádióbeszélgetésre is, a HVG Börzének készítettem egy bemutató anyagot, valamint Kezdő Vállalkozók versenyén 2 különdíjjal lettem gazdagabb.

d94b4401-c04c-4304-a5d2-1e4fa8a2017f.jpg